Menü Bezárás
[smartslider3 slider="2"]
webhoszting-vps-bérlés-játékszerver

Hello 2021! 😉

Új platform

Ahogy korábban írtuk, 2021-ben komoly fejlesztések veszik kezdetét a ternet networks életében. Újdonság lesz, hogy tárhely csomagjaink egyszerűsítésére bevezetjük a sokak által kedvelt WHMCS platformot. Ebben a rendszerben ügyfeleink és leendő ügyfeleink gyorsan és egyszerűen meg tudják rendelni a kívánt szolgáltatásokat. Menedzselhetik majd a már meglévő webhoszting csomagjaikat, felhő vagy cloud tárhely elérhetőségeiket, nálunk bérelt vps szervereiket, továbbá saját játékszervereiket is a platformról elérhető admin felületeken keresztül.

Az új platform bevezetése mellett szerver parkunk is bővült több lényeges erőforrás és technológia tekintetében. Memória upgrade, sávszélesség bővítés és tárhely szinten is magasabb elvárásoknak tudunk innentől megfelelni. Ezt a webhoszting és felhő tárhellyel rendelkező ügyfeleink már érzékelhetnek is. 🙂

Cégünk 2021-ben is rendelkezésére áll home office szolgáltatások területén úgy mint felhő / cloud tárhely témában illetve technikai kérdésekben és megoldásokban. Rendszergazdáink is készséggel segítenek magán illetve céges ügyekben is.

Ügyfélkapu

Az új megrendelő felületünket az ügyfélkapuban vagy a securework.eu címen érhetik el.

Posted in Hír

Még több cikk